Pățania 3: Omul de zăpadă care călărea un ren

vizual-3

Hai salut!

E foarte posibil ca atunci când termin seria de articole tu să rămâi cu o singură concluzie ”băi, da băiatul ăsta chiar nu știe să facă un cadou, vai de bradul lui!”. Și e posibil să ai dreptate.

Dar să nu dramatizăm. Mie îmi place să scot partea funny din fiecare întâmplare. Și asta am să fac și acum.

Până să ajung totuși la ce mi s-a întâmplat cu cadoul despre care am să-ți vorbesc azi, este necasară o scurtă introducere.

Eu încă de mic fac cadouri. Nu aveam cine știe ce bănuți pe vremea aia, așa că am învățat să fiu ”smecheros”. Mă duceam în târguri de Crăciun, cumpăram pentru ai mei maimuțoi din ăia de câțiva leuți și toată lumea era fericită. Ba chiar ai mei, impresionați de faptul că mă gândeam la ei mă pupau până deveneam roșu în obraji ca Moș Crăciun după câteva carafe de vin (nu copii, Moș Crăciun nu e alcoolic, acum ieșiti de pe site-ul ăsta, nu e pentru voi!).

De vreo 4 ani, deși am început să fac niște bănuți și să îmi permit să cumpăr ceva mai substanțial, mă confrunt cu o problemă: sunt… chitros! Așa că, prefer să spun că (și aici urmează o cacofonie așa că am să fac paranteza asta cât mai mare, poate-poate nu îți dai seama) continui tradiția de Crăciun pe care am pornit-o de mic copil – și tot maimuțoi le cumpăr.

Bun. Gata. Acum povestea.

Acum 4 ani, cu un prieten dăm o fugă până la expoziția de Crăciun din sala Dalles (parcă). Acolo o nebunie. Una și una de chestiuțe cu Moș Crăciun în diferite ipostaze. Eram în paradis. Aveam de unde alege ce maimuțoi voiam!14975795_1252125101520937_922656804_o

Și am ales un… cum să îți explic. Un om de zăpadă care călărește un ren. Mai bine…uite o poză, să nu-ți faci alte idei.

Bun, mă duc la mamaia, îi dau maimuțoiul, mă pupă, îmi dă ciocolata, îmi dă bănuții, stăm puțin de vorbă și aia e. Fusesem un nepot model încă un an de zile!

Sau cel puțin așa credeam pe atunci…

Deși credeam că acel maimuțoi nu o să mai apară în viața lui prin viața mea, m-am înselat.

Anul trecut, imediat după Crăciun m-am dus pe la varamiu și prietena lui în vizită. Să bem o bere, să rupem un playstation, d’astea (nu zic nimic de droguri că mă citește și mama).

Din una în alta, Sandra (prietena lui vărămiu) vine la mine super entuziasmată și îmi spune: ”Ia uite ce mi-a luat mamaia ta de Crăciun. Nu-i așa că e drăguț?”

Ei bine, eu m-am făcut alb la față ca un petic de zăpadă pe care încă nu l-a descoperit vreun câine. Primise de la mamaia OMUL DE ZĂPADĂ CARE CĂLĂREA UN REN!!!

Râsete, tragedie, glumițe, ”lasă că sunt și ei bătrâni și nu își dau seama”, am trecut în cele din urmă peste. Credeam că n-am să mai văd maimuțoiul ăla vreodată, dar m-am înșelat, din nou.

Acum câteva luni, când m-am mutat singur, văru cu Sandra au venit pe la mine cu un cadou de casă nouă: ”Uite, ți-am cumpărat ceva special pentru tine, sigur o să se potrivească în apartament. Când l-am văzut, ne-am gândit instant la tine” îmi spun. Rup nerăbdător ambalajul și ce să vezi…

Era OMUL DE ZĂPADĂ CARE CĂLĂREA UN REN!!!

Apropo 1: Nu-mi plânge prea tare de milă, acum știu ce îi cumpăr ”special pentru ea” lu’ mamaia Crăciunul ăsta și ce o să primesc cadou în câțiva ani. Tot așa și industria de maimuțoi de Crăcun se duce de râpă. O să inițiem un fel de program ”Rabla de Crăciun”.

Apropo 2: Să nu uit de colind. De data asta ceva mai happy-happy, joy-joy.

Apropo 3: Mai sunt 6 săptămâni până la Crăciun. Deci încă 6 pățanii pe care am să le pun pe blog. Dacă îți place cum și ce scriu, dă-mi un subscribe sau un like, o să ne auzim mai ușor așa!

Apropo 3.1: Dacă este prima pățanie pe care o citești, uite aici încă 2: Cadourile pentru iubită și Primul meu Secret Friend. Enjoy :D!

Mulțam! Toate bune (și funny),

Bogdan!

Advertisements

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s