Pățania 7: 9 scurte despre cadourile de Crăciun

vizual-7

Trebuie să fiu sincer cu tine: am dat-o în bară cu cadourile la viața mea…

Și pe lângă cele pe care ți le-am povestit deja, mai am și alte exemple. Dar am zis că e prea de tot! Așa că mi-am rugat prietenii să îmi povestească și ei despre pățaniile lor.

Și a ieșit asta:

  1. Unu

Să încep totuși cu… mine. I-am cumpărat acum 5 ani lui tata un vin pe care scria ”Magnet de gagici”. Am luat și eu o gură. Încă aștept să i se facă efectul.

  1. Doi

O prietenă a primit acum ceva ani, de la un coleg, un vibrator. În formă de castravete. Cu o culoare de castravete. A început să plângă și l-a aruncat la gunoi. Clar colegul ei s-a simțit ca un castravete…

*eu mă gândesc doar cât de mișto ar fi fost să îl arunce pornit în coșul de gunoi

  1. Trei

Un prieten a primit de la un alt prieten o bilă de pilates.

*acum, între noi fie vorba, ce-i mai dubios? Că un tip a cumpărat o bilă de pilates? Că un tip a primit o bilă de pilates? Sau că un tip a dăruit altui tip o bilă de pilates? Gata cu pilates. Neeext.

  1. Patru

Pe o prietenă o plăcea un tip. Așa că de Crăciun tipul a decis să îi ia un parfum, dar nu prea avea bani. Ce s-a gândit omulețul… A furat de la mama lui o sticlă de parfum goală și a turnat din toate celelalte sticle câte puțin, în așa fel încât mămica lui să nu se prindă.

Ce putea să iasă rău? Ideea e că și prietena asta a mea îl plăcea pe tip, așa că s-a prefăcut că îi place mireasma…

*mi se pare fix o fază de comedie, ca atunci când, la începutul relației, sunt doar cei 2 porumbei în încăpere și începe să miroasă a pârț. Mna.

  1. Cinci

Colegii unei prietene au cumpărat pentru toate colegele lor chiloței tanga. Erau în generală. Așa că în loc de poze sexy au primit ședință cu părinții.

*măi, băieții ăia erau măcar hotărâți! Sunt curios ce i-au scris Moșului în anul ăla…

  1. Șase

O prietenă a primit de Secret Friend o acadea. Partea care i s-a părut ei drăguță este că a primit-o fix de la persoana căreia trebuia să îi ia cadou. Și îi cumpărase aceeași acadea.

*acum lăsând partea drăgăstoasă de soulmates la o parte, îți dai seama că fiecare dintre cele două știa câți bani a dat cealaltă pe cadou?

  1. Șapte

O prietenă a primit de Secret Friend o cutie de prezervative. Totul normal până aici. Doar că tipa care i-a făcut cadoul cică știa dinainte că trebuie să cumpere cadou pentru o altă tipă.

*deci întrebarea vine: Care căcat a fost mesajul ascuns? Sau erau cu aromă de scorțișoară?

  1. Opt

Tatăl unei prietene și-a rugat un amic să se costumeze în Moș Crăciun și să îi aducă el cadourile (același început ca la pățania de săptămâna trecută).

Doar că tatăl și ”Moșul”, pe drum, au făcut pană. Trei ore în frig, i-au mâncat toate dulciurile. Îi mai rămăsese fetei doar o pianină.

Doar că, repet, după de ore de frig, Moșul și tatăl au început să bea și să cânte ei la pianină…

*vorba aia: ”Pula mă-tii, Moș Crăciun!”

  1. Nouă (și ultima).poza-7

Tot cu mine. Descoperisem și eu, prin generală, site-urile care personalizau chestii drăguțe de Crăciun. Totul bine și frumos până aici, dar îmi explică și mie cineva de ce rahat am ales să-mi imprime poza asta?

 


Asta am reușit să aflu eu despre cadourile… mai puțin fericite de Crăciun. Dacă știi și tu vreuna bună, scrie-mi!

Am primit o sugestie foarte mișto pentru colindul de săptămâna asta:

Aici și celelalte pățanii, 6 la număr: Deghizat în Moș CrăciunBradul artificial. Sau…Omul de zăpadă care călărea un renPrimul meu Secret FriendCadourile pentru iubită și Blestemul și chestii picante

Săptămână mișto îți doresc,

Bogdan

Advertisements

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s