Pățania 8: Prescripție pentru Crăciun – 12 medicamente

vizual-8

Magia Crăciunului e printre noi! Și când zic magie mă refer la toată atmosfera asta de cadouri, fapte bune, iubit aproapele, acceptat dușmanul vecinul care dă cu bormașina sâmbăta dimineața și așa mai departe.

Dar trebuie să fim constienți… cu toții trecem și prin perioade mai… speciale de Crăciun. Și stăteam eu cu Ștefan și ne gândeam la cum ar fi să se inventeze niște medicamente care să prevină situațiile astea mai puțin plăcute.

A ieșit ce urmează:

Bine, în primul rând trebuie să recunosc că mi-ar trebui mie un ConsecvențoMaxForte că nu m-am ținut de programul duminical stabilit. Te rog să nu arunci cu prea multe sarmale în mine că îmi dau și mama, mamaia și bunica câte o cratiță.

Acum că mi-am turnat și puțină cenușă în cap, să începem rețeta:

BănicogelForte – aplicat cu 15 minute înainte de a pleca din casă, oferă invizibilitate în fața Sălii Palatului. Ta-daaam și poți intra gratis la concertele legendei rock’n’roll!

Scaneroll – nu știi ce să-i cumperi partenerului? Această pastilă te va ajuta să îi citești gândurile, fix cât să nu o mai dai în bară și anul acesta.

  • Pentru femei – supliment alimentar.
  • Pentru barbati – cu prescripția medicului farmacist, 1-2 cutii pe zi, cu 10 zile înaintea mersului la shopping.

Furatzolidon – te ajută să te calmezi când îți dai seama că ți-a adus un cadou de pe la el de prin casă

Prostamfol – de aplicat în zona înghinală, după ce i-ai cumpărat iubitei tale un cadou neinspirat

Giftamol – te scoate din depresie în momentul în care realizezi că a fost Crăciunul și nu ai primit niciun cadou

Colegbill – cu Colegbill treci mai ușor peste situațiile stânjenitoare date de amicul tău care a venit cu tine la party fără niciun cadou (cu mână în dondonel, cum se spune pe la noi)

Miere de Craciun, cu esenta de Hrusca si Fuego – Te trezești cu colindatori la ușă ce par să cânte varianta festivă a șlagărului ”Fiare vechi lu-ăm”? Fă-le un ceai cu mierea asta!

Sarmalax – mama/bunica/gazda pune al 15-lea fel de mâncare pe masă? Cu o pastilă de Sarmalax vei putea mâncă în continuare ca porcul, liniștit!

ZâmbetNeFalsamol – se recomandă 2 pastile imediat ce ai primit un cadou nașpa. Da’ nașpa rău!

Burlac-efervescent – în familie e momentul ăla când suntem întrebați ”Și când te căsătorești, maică?”. 2 pastile și o să îți poți susține punctul de vedere și în fața stră-mătușii de la țară.

Traumadol – tot pentru mesele în familie. Vrei să treci cu bine peste conversația ”Ce note mai ai la școală? / Ce bine că a ieșit PSD-ul?”

Șervețerol – ăi mai vârstnici dintre invitații la masă ai un stil de a pupa… nici nu știu cum să-i spun. E nevoie să descriu procesul ăla în care își umezesc buzele cu poftă înainte să îi atingă obrazul? Și cum un strop de salivă începe să se prelungească pe… ai înțeles tu ideea.

Cu Șervețerol Spray nu se lipește nimic de tine! Cumpără acum și primești al doilea                   tub gratis!


În final vreau să-ți mulțumesc tare că mi-ai citit articolele! Sper că te-am făcut să râzi. Și cu una-alta și să intri în atmosfera Crăciunului!

Ultimul colind din seria asta este:

Aici găsești și celelaltă pățanii, poate ai ratat vreuna:9 scurte despre cadourile de CrăciunDeghizat în Moș CrăciunBradul artificial. Sau…Omul de zăpadă care călărea un renPrimul meu Secret FriendCadourile pentru iubită și Blestemul și chestii picante

Crăciun fericit îți doresc! Vinul să fie bun, sarmaua caldă și Moș Crăciun ca Gigi Becali în fața camerelor!

Xoxo,

Bogdan

Advertisements

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s